Ghost Recon WildLands indir



OYUN İNCELEMESİ


Soğuk savaş dönemi ve sonrasında yazdığı romanları ile ünlenen Tom Clancy, şimdiye kadar oyun dünyasına Rainbow Six, Splinter Cell, Ghost Recon gibi ünlü serileri hediye etti. Tom Clancy imzası ile satışa sunulan neredeyse tüm oyunlar, taktiksel oynanışa, gizliliğe ve tadında bir aksiyona sahipti. Özellikle Ghost Recon serisi ile kimi zaman geçmişe, kimi zaman ise geleceğe dokunan Tom Clancy, Ubisoft'un da adını güçlendiren ünlü isimlerden biri olmayı başardı.

Şimdiye kadar karşımıza çıkan tüm Ghost Recon oyunları kendi çizgisinde gizlilik ve taktiksel oynanışa yoğunluk gösteriyor, bizleri bölüm bölüm hazırlanan yapısı ile içerisine çekmeyi başarıyordu. Ancak çevirimiçi oyunların günümüzde adeta piyasayı domine etmeye başlaması, Ubisoft'ta da planları değiştirdi ve Ghost Recon serisi Wildlands ile ilk defa açık dünya türüne adım attı. Bizleri 2019 yılında kurgusal bir Bolivya'ya götüren yapım, Meksika'lı uyuşturucu karteli Santa Blanca'nın kuyusunu kazmak için görevlendiriyor.

Grafiksel olarak da beklentilerimizi karşılamayı başaran yapım, özellikle ışıklandırmaları ile takdirimizi kazanmayı başardı. Özellikle manzaralar konusunda çay kahve eşliğinde izletecek kadar güzel görüntüler sunmayı başaran oyun, 2017'nin en güzel gözüken yapımlarından biri olmuş gibi gözüküyor. 

Grafikleri bir kenara koyup oyunun oynanış özelliklerinden bahsetmek gerek. Klasik bir TPS mantığı ile karşılayan oyun. Otomatik bir cover sistemi içeriyor. Yani herhangi bir cismin arkasına geçtiğiniz oyun otomatik olarak saklanma eğilimi gösteriyor. Oyunun akıcılığı bakımından başarılı bir seçim olmuş gibi gözükse de, Wildlands gibi taktiksel bir oyunda The Division benzeri bir siper sistemi kullanılabilirmiş. Bazı zamanlarda yanlışlıkla siperden çıkıp alnımın çatına mermi yediğim olmadı değil.

Oyunun silah mekanikleri ise takdire şayan. Normal atış da TPS bakış açısından ateş ederken, nişan aldığınızda oyun FPS bakış açısına geçiyor. Mermi mekaniklerinin de gerçekçi bir şekilde uygulandığı yapımda, mermiler yer çekiminden de etkileniyor. Bu sayede daha gerçekçi bir his veren yapım, özellikle vuruş hissi bakımından piyasadaki en başarılı oyunlardan biri. Öyle ki özellikle keskin nişancı silahı kullandığınızda, hedefi alt edebilirseniz küçük çaplı bir orgazm yaşayabiliyorsunuz. 

Wildlands'in haritası devasa büyüklükte olduğu için harita içerisinde ulaşım sağlamak da güç. Ancak oyun içerisinde onlarca farklı araç hizmetimize sunulmuş durumda. Otomobillerden, jiplere, uçaklardan, botlara, helikopterlerden, motosikletlere kadar farklı türde farklı araçları kullanabiliyorsunuz. Sürüş mekanikleri ise ne yazık ki pek başarılı değil. Arcade ağırlıklı bir sürüş dinamiği süren yapım, özellikle helikopter kullanırken saç baş yoldurtabiliyor. 



OYUN TRAİLER



Ghost Recon:Wildlands indir

Next
This is the most recent post.
Previous
Önceki Kayıt

Yorum Gönder

 
Top